Skip to content

Lördag

February 9, 2013

discoVaknade av att min son rusar in i rummet och vrålar GOD MORGON MAMMA! Samtidigt som han tänder i taket. Han avslutar den mjuka väckningen med ett wrestlinghopp rätt i magen på mig. Kan ju inte annat än vakna av det.Badar med sonen (stora tjejen är på pyjamasparty) som efter badet anordnar OS i “treårstrots”. Jag vann guld i kalsonggrenen. Gör oss i ordning och eftersom jag är en sådan ruskigt bra fru åkte jag och lämnade lunch till min man på jobbet, trots att jag var sen till ett kalas. Hämtade även stora tjejen som verkar fått någon form av smitta på pyjamaspartyt. Jag misstänker ettrus jävlicus tonåringis (symptomen kan tydligen variera men dåligt humör, dålig attityd och fingrar klistrade till mobilen verkar vara de vanligaste).

Kalas är som kalas brukar. Kakor, tårta och barn. Mysigt. Presenter och lekande barn. Gott.

Nu är jag hemma och försöker hitta motivationen till att gå och laga någon god lördagsmiddag men tröttheten verkar ha tagit över mig denna veckan. Jag ork int. Men självklart ska det bli kanonmiddag. Jag har ju fläskfilé!

Jag önskar dig en underbar lördag och hoppas att du också kommer att sitta ikväll och mysa med din familj, för det ska jag göra. 🙂

Advertisements
Leave a Comment

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: